Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det har efterhånden eksisteret herhjemme i Danmark i flere år, men i takt med at e – cigaretterne og den dertilhørende e – væske bliver bedre, er der naturligvis også flere der vælger dem fremfor normale cigaretter. Men det er ikke kun herhjemme i Danmark, at det er enormt populært. E – væsken har ramt Hollywood.

Cigaretterne i filmhistorien

Cigaretterne har på en eller anden måde altid haft en unik effekt på film, og de karakterer som er i filmene. Dette er klart da cigaretterne har været med til at forme karakterens personlighed, hvilket gør at karakteren så ikke helt er den samme uden en cigaret i munden. Når karaktererne ryger noget andet end en normal cigaret, tillægger vi noget andet til den karakters personlighed. Filmkarakterer som ryger cigar bliver ofte set som chefer og dominerende personligheder, imens dem der ryger pibe bliver set som kloge eller sære.

Vaping indtræder i filmverdenen

Ligesom cigaretter ofte spiller en helt central rolle i, hvordan vi opfatter film, så gælder det samme for e – cigaretter og e – væske. Nu når vaping stadigvæk er forholdsvist nyt, er det begrænset hvor stort et indtryk det har gjort på filmverdenen. Men når vi ser en karakter udstyret med en e – cigaret, vil vi automatisk tillægge ham nogen personlighedstræk. Karakterere med e – cigaretter er måske nyskabende og trendy, da de ryger en e – cigaret.

Rollemodeller i film

Imens at vaping selvfølgelig har en funktion i de forskellige film, må vi også gå ud fra, at de skal erstatte den normale rygning, så filmindustrien ikke bliver beskyldt for at opfordre til rygning. Så i takt med at der er færre som ryger normale cigaretter og flere som vælgere e – cigaretter, vil vi nok komme til at se færre cigaretter og flere e – cigaretter i de film vi ser.

EFTERLAD ET SVAR