Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

E-cigaretterne er det nye, store hit blandt den danske befolkning – og mange andre steder i verden også. Flere tusinde har skiftet de traditionelle, tobaksbaserede cigaretter ud med e-cigaretter, der ligeledes menes at være mindre skadelige, omend dette for nuværende ikke er en så evidensbaseret holdning, at den springer i øjnene som den ufejlbarlige sandhed.

Ikke desto mindre er der mange, der er hoppet med på bølgen. Ved talrige lejligheder er det slået fast, at det er skadeligt at ryge for både dig og dine omgivelser, og derfor er det hverken en god eller hensigtsmæssig tilgang til livet, hvis man bliver ved – man risikerer nemlig at miste selve det, der er grundessensen i livet; et hjerte, der slår.

E-cigaretter burde være et sundere alternativ, og ellers kan man blot anvende det som et substitut, der udelukkende holder, til man har fået rygetrangen på afstand og derfor kan stoppe med det. Det er udelukkende en god idé, fordi man så ikke kommer til at ryge de almindelige cigaretter, men derimod stopper med at være afhængig af dem.

Hvor mange ryger e-cigaretter?

Der er dog ikke til at sige, hvor mange der ryger e-cigaretter. Det er et tal, som det er svært at sige, fordi der endnu ikke findes nogen statistik over det, og det er jo ganske ærgerlig, fordi det ikke er sådan, at man kan holde styr på, hvor mange der kommer til at ryge det på et senere tidspunkt heller.

I modsætning til de traditionelle tobakscigaretter, sælges e-cigaretter udelukkende på internettet og i dedikeret damp-butikker, hvor man udelukkende kan købe e-cigaretter, e-juice og tilbehør hertil. Du kan finde en af de butikker, der sælger e-cigaretter, ved at klikke på dette link, der vil føre dig til en af de butikker, hvor du kan købe e-cigaretter, e-væske og ting, der relaterer sig hertil.

 

EFTERLAD ET SVAR