Danmarks næststørste by, smilets by Aarhus, er i rivende udvikling med stor tilflytning. Derfor er der behov for store mængder af nye boliger.

Dette behov opfylder Aarhus blandt andet ved at etablere en lang række af projektbyggerier i absolut høj kvalitet. Se f.eks. denne liste på propstep.com/da/nye-lejeboliger-i-aarhus.

 

En helt ny by

Hvis du vil bo centralt i Aarhus, skal du kigge efter skiltene til en helt ny by eller bydel, Aarhus Ø. Navnet Aarhus Ø signalerer hele tankegangen.

Ø’et i Aarhus Ø opfattes måske umiddelbart blot som verdenshjørnet øst. For der er i forvejen bydele i Aarhus N, Aarhus S, og Aarhus V. Og Aarhus Ø udgør da også den østligste del af Aarhus. Men ikke nok med det. Bydelen ligger på den gamle containerhavn, som er taget ud af drift, og som reelt er en kunstig ø.

 

Innovativ navngivning

Denne innovative tankegang i navnets dobbeltbetydning spiller sammen med nutidens arkitektur, hvor du f.eks. også centralt i Aarhus finder medborgerhuset Dokk1, hvor 1-tallet skal udtales ”-en”.

Bygningen kommer derved til at hedde Dokken, som er navnet på det sted, hvor bygningen ligger. Ganske enkelt fordi der på det sted tidligere har ligget en dok. Ordet ”Dokken” har i øvrigt en helt særlig klang, når det siges med Aarhusiansk sprogtone.

 

Innovativt byggeri

Nybyggeriet i – eller måske på – Aarhus Ø er også innovativt. Isbjerget er et smukt og vejvisende eksempel på, hvordan den ny arkitektur sætter sit præg på det nye område.

Hele byggeriet er beklædt med hvide terrassoplader, som giver et helt særligt lysspil. Dette kombineret med ishavblå glasaltaner, som på grund af de mange skæve vinkler understreger illusionen af et isbjerg.

Isbjerge er kendte for, at kun en del af dem stikker op over overfladen. Det er også tilfældet her, hvor der er masser af parkeringsplads under bygningerne, så beboerne slipper for biler i gadeplan.

 

Bo innovativt i Aarhus

Og det er ikke kun ude på den gamle Aarhus Havn, du kan bo innovativt. Der bygges simpelthen kvalitetsboliger overalt i byen.

Fra Christian X’s have i Viby J i syd til det naturnære træbyggeri Lisbjerg Bakke i nord. Og fra førnævnte Aarhus Ø i øst til rækkehusene Højriisparken tæt på den smukke Brabrand Sø i vest.

 

Kvalitet og energi

Alle byggerierne er baseret på kvalitetsbyggeri, som lever op til nutidens krav og forventninger til energieffektivitet. Det vil sige, at du ikke blot får en helt ny bolig, hvor du bliver den første beboer. Du får også en varmeregning, som både gavner din økonomi og din klimasamvittighed.

Der er masser af grunde til at kigge efter en nybygget lejebolig i Aarhus. For her er virkelig lagt vægt på gennemtænkte og innovative løsninger, som giver dig det liv, du drømmer om.

Det gælder uanset, om du er studerende på SU-budget, om du er børnefamilie med økologisk tankegang, eller om du er senior, der søger fred, ro og et strejf af fremragende luksus med enestående havudsigt.

EFTERLAD ET SVAR