Der er flere måder, det kan bestemmes på, hvem der er de største danske youtubere. Det er jo muligt ganske enkelt at tælle, hvem der har flest abonnenter, men overvejelserne kunne jo også gå på, hvor stort deres indhold er.

Vi har kigget på både antal følgere/abonnenter af og indholdstype fra nogle af Danmarks kendte youtubere. Og her kommer vores bedste bud på en liste over de største danske youtubere.

Rasmus Brohave

Rasmus Brohave er genial til at fange det yngre segment på YouTube. Han laver indhold af rigtig høj kvalitet, hvor han lægger vægt på virkelig at give værdi til sine følgere.

Han har blandt andet afprøvet en lang række forskellige jobs. På den måde viser han sit publikum, hvad de kan blive, så de måske selv kan finde lidt inspiration til valg af uddannelse og job.

Også når han formilder lidt vanskeligere emner, som for eksempel økonomi, viser han sig som en fremragende formidler.

Han har langt over en kvart million følgere, og det er helt fortjent.

Kristian Kulmbach

Næsten 210.000 følgere følger med i Kristian Kulmbachs charmerende og underholdende indhold.

Kristian har været youtuber i mange år og er én af de største i Danmark. Det er næsten altid sjovt, når Kristian Kulmbach lægger en ny video op.

Hvem husker for eksempel ikke hans videoer, hvor han med varierende fornøjelse spiser forskellige eksotiske frugter?

Kristine Sloth

Kristine Sloth giver meget af sig selv til sine mere end 200.000 følgere.

Hun er aldrig bange for at tage tabuemner op, og hun bruger gerne sig selv som eksempel. Hun kører en stil, hvor det er ok at vise, at du kan have både gode og dårlige dage – og gode og dårlige sider. Denne tilsyneladende ærlighed har gjort hendes indhold meget populært.

Kristine Sloth har som youtuber også brugt sin popularitet til velgørende arbejde til fordel for udsatte afrikanske kvinder, og ad den vej gør hun stærkt opmærksom på kvinderettigheder i 3. verdenslande.

Julia Sofia

Julia Sofia er en af de store danske youtubere, som virkelig har fået lavet et solidt spin off på sin YouTube-karriere.

Hun startede med at lave videoer om makeup, og hun har efterfølgende brugt sin popularitet som basis for Noble Nordic, som er hendes personlige makeup-brand.

Hun har desuden lavet masser af spændende rejsevideoer, og hun har udgivet to bøger.

Mange fandt det kontroversielt, da hun offentliggjorde, at hun ikke tiltrækkes af mennesker af et bestemt køn. Hun er langt mere interesseret i en mulig partners personlighed.

Julia Sofia har også næsten 200.000 følgere.

Fie Laursen

Med omkring 150.000 følgere kommer vi ikke uden om Fie Laursen, selvom hun fra tid til anden har gjort sig uheldigt bemærket.

Blandt andet har hun over for sit fortrinsvis yngre publikum reklameret for sugardating og skønhedsoperationer.

Fie Laursen har deltaget i flere reality-serier og er altid god for en frisk og kontroversiel bemærkning. Hun har vundet flere priser og har også udgivet musik.

Laura Keil

Laura Keil er virkelig god til at lave flot og interessant indhold. Hun har taget sit store publikum med rundt i hele verden ved at vlogge fra sin egen lange rejse.

Man finder ikke mange fejl og tilfældigheder i Laura Keils indhold på YouTube, og det gør hende helt klart til én af de største youtubere i Danmark.

Laura Keil promoverer også forskellige bæredygtighedsprojekter og adskiller sig dermed klart fra de youtubere, som fortrinsvis arbejder med forbrugsvarer.

EFTERLAD ET SVAR