Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der venter dig et spændende kapitel, hvis du skal starte på nyt studie efter sommeren – tillykke med det! Det er om end også et kapitel, der kan bringe dig i tvivl og gøre dig usikker, når der foregår så mange nye ting. Derfor kan du her finde 3 nyttige tips til, hvordan du bliver klædt godt på til studiestart.

Skal du flytte hjemmefra i forbindelse med studiestarten?

Rigtig mange unge flytter hjemmefra for første gang i forbindelse med studiestart. Skal du også det, så er der en lang række ting, du skal have styr på såsom at finde bolig, købe møbler og meget mere.

Desuden vælger langt de fleste at bo i den by, de studerer i, fordi de dermed er tæt på det hele. Skal du læse i eller omkring Herning, kan du for eksempel flytte til naturskønne Herning. Det kan du læse meget mere om her: uddannelsesbyherning.dk.

Køb brugte studiebøger

Som studerende vil man gerne spare så mange penge som muligt, da livet på SU kan være ret så sparsomt. Det kan du eksempelvis gøre ved at købe brugte studiebøger, når du skal starte på et nyt studie. Det er en glimrende måde at spare masser af penge på, og du kan samtidig være med til at genbruge studiebøgerne.

Er din computer studieklar?

Det er ikke kun dig, der skal være klar til at starte på studie. Din computer er nemlig et uundværligt og nyttigt redskab, du ikke kan være foruden, når du skal starte på studie efter sommerferien. Derfor er det en rigtig god idé at tjekke efter, om din computer også er studieklar. Er din computer ved at stå af, så er det et rigtig godt tidspunkt at investere i en ny, så du er parat til at starte på dit drømmestudie.

DEL
Tidligere artikelMasser af nybyggeri i Aarhus
Næste artikel

EFTERLAD ET SVAR