Bænke og andre lignende udendørs møbler kan gøre fantastiske ting for uderummet såsom den offentlige park eller et bycentrum.

En bænk eller bord-bænkesæt inviterer først og fremmest de forbipasserende til at tage et hvil og måske interagere med andre, der kommer forbi. Bænken bliver således et socialt mødested, men også et sted, hvor der er tid til fordybelse og til at nyde omgivelserne.

Det giver derfor god mening at integrere bænke og andre møbler i byrummet, men samtidig skal det også være en type møbler, der rent faktisk forskønner miljøet – enten ved at være statement pieces eller ved at være en naturlig tilføjelse, der ikke stjæler blikket af alle de forskellige grunde.

Den danske virksomhed By Bang har fundet den perfekte formel: Udendørs møbler i genbrugsplast, der er æstetisk smukke, vedligeholdelsesfrie og tilbydes i en række spændende konstruktioner.

Så By Bang er løsningen, hvis du drømmer om nye plast møbler til uderummet.

Plast møbler – robuste og vedligeholdelsesvenlige

By Bang har specialiseret sig i uderumsinventar til parker og byrum, herunder borde og bænke i genbrugsplast.

Enkelte serier er forarbejdet i 100% genbrugsplast, mens andre plast møbler i sortimentet bliver forstærket med stålprofiler for at gøre det allerede holdbare materiale ekstra robust. Så her går bæredygtighed og styrke for alvor hånd i hånd, samtidig med at udemøblerne bliver indfarvet i de ønskede farver, hvorfor eventuelle skrammer i det originale plast bliver dækket.

Du kan sågar også vælge udemøblerne med en flot trætekstur.

Der er også en anden stor fordel ved plast møbler: De er 100% vedligeholdelsesvenlige og kan derfor uden problemer stå ude året rundt, uden risiko for forrådnelse. Samtidig kan alger og mos heller ikke i samme grad rodfæste sig på plast møbler, som tilfældet er med træmøbler.

Find alle specialistløsningerne hos By Bang

By Bang er en mindre virksomhed, der gør en dyd ud af at gå ind i en personlig dialog med såvel den enkelte kunde som arkitekter omkring udviklingen af uderummet. Der bliver altid åbnet op for specialistløsninger i allerhøjeste kvalitet såsom cirkelplinter, der kan bidrage med et helt særligt organisk udtryk til uderummet på såvel arbejdspladsen som de kommunale områder.

By Bang er kendt for at være detaljens mester – fra start til slut.

Det er også værd at bemærke, at By Bang også kan tilbyde meget andet end lige netop plast møbler. Cykelskure, cykelafdækninger, affaldsbeholdere, spærrebomme og diverse hegn er andre kerneprodukter.

Designet og produceret i Randers – til hele landet

By Bang har rødder i Randers, hvor man både designer og producerer de respektive produkter, heriblandt de mange plast møbler. Eftersom hele produktionen finder sted under samme tag, levnes der også større rum for at specialdesigne de forskellige elementer. Med de mere end 30 års erfaring er det muligt at drage stor fordel af de gode råde fra ekspertteamet hos By Bang, både når det kommer til selve designet såvel som den overordnede indretning af uderummet.

By Bang leverer ordrer til hele Danmark, så tag gerne kontakt til den randrusianske virksomhed allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

EFTERLAD ET SVAR