Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Livet kan være hårdt at manøvrere alene. Det fleste har brug for en hjælpende hånd i ny og næ – eller en hjælpende stemme, der kan lede dig i en retning, du måske eller ikke havde nået. Når problemerne maser sig ind og efterhånden blokerer for alt andet, så tilværelsen virker formørket, kan det være opløftende og hjælpsomt at have en anden stemme at gå efter i mørket. Her kan en mediator hjælpe med at være den stemme, der viser dig vejen mod nogle svar eller løsninger – læs mere om mediation.

Hvad kan jeg bruge en mediator til?

En mediator kan bruges, hvornår end du har brug for det. Hvis du har problemer, så står mediatoren klar. Mange bruger mediatoren i følgende tilfælde:

  • Problemer i familien eller med nære venner. Hvis der opstår problemer med folk, der står dig nært, kan følelserne nemt tage over, og det kan blive svært at se en vej ud af problematikken. Mediatoren sætter sig ned med jer alle og får jer til at finde kærligheden eller venskabet igen.
  • Kriser på arbejdspladsen. Arbejdspladsen er fyldt med mulige problemer, fordi det er et miljø fyldt med deadlines og pres. Derfor kan bølgerne nemt nå ekstreme højder mellem kollegaer. Mediatoren får roen til at sænke sig igen og finder et kompromis for alle parter.
  • Seriøst møde med lægen. Nogle møder med lægen kan være grænseoverskridende eller svære at håndtere – mediationen gør det nemmere at kommunikere dit problem med lægen.
  • Møder med kommunen, jobcentret eller andre offentlige instanser. Disse former for møder kan også byde på mange nerver og høj nervøsitet. Mediatoren sørger for, at du trækker vejret mental og viderekommunikerer din side af sagen over for modparten.

Bredt fortalt står mediatoren for at oprette en konstruktiv og hjælpsom kommunikation mellem flere parter – især når samtalen er problematisk eller fyldt med misforståelse.

EFTERLAD ET SVAR