Hvis der er noget, som vi savner, er det nok live musik og tilsvarende underholdning. Den slags oplevelser, der kan gøre noget ved sanserne og sørge for, vi får nogle unikke oplevelser.

For lad os indse det! Musik pirrer os og gør noget ved følelsesregisteret. Det er blandt andet derfor, en sang vækker minder, giver kuldegysninger eller skaber en uhørt glæde ud af det blå.

Når man hører live musik, er noget af det bedste, hvis man ikke nødvendigvis kender kunstneren på forhånd. Der findes nemlig massevis af kunstnere og genrer, som kan være sundt at lytte til nogle gange. Det er med til at udvide ens musikhorisont og bringe nye oplevelser i spil.

Derfor kan musik have nogle fantastiske effekter på os, uanset om vi hører et etableret internationalt navn eller oplever kultfænomenet Tennisband live med deres fantastiske sceneshow og energi!

Selvom du måske er tilhænger af en bestemt type musik, må du aldrig være bleg for at lade dig prøve at blive forført af noget nyt og anderledes. Det kan godt være, at du er træt af de samme kunstnere, som evigt og altid dominerer top-10, men bare rolig – der findes stadig meget andet god musik! Vær derfor åben over for R&B selvom du normalt er til rock, og giv gerne hiphop en chance, selv hvis du normalt er til dance. Du er jo ikke tvunget til at lytte for evigt, men mange vil opleve, at de nye genrer vækker nye følelser – særligt når det er fra en live scene, og de mange indtryk udspiller sig i fællesskab med andre.

Det at være sammen om noget og i samme trance kan nemlig være uhyre befriende og knytte et bånd omkring oplevelsen. Hvad end det er til et stort udendørs arrangement eller en lille intimkoncert, kan man komme hinanden ved på nye spændende måde.

På den måde er musik universal og befriende. Særligt når den udspiler sig lige foran dig – live, rå og uforsødet.

EFTERLAD ET SVAR