På en skiferie får du rig mulighed for at give den gas på ski ned igennem pisterne. Klik her for at booke en skiferie i Østrig. Hvis du allerede har planlagt en skiferie med dine venner eller familie, skal du også have pakket din kuffert på et eller andet tidspunkt. Der er både ting, der er nødvendige at have med, men der er også ting, som blot er rare at huske.

De praktiske sager

Der er altid de ting, som du bare skal huske. Det er sådan noget som din rejsebillet, dit pas, penge og dit blå sygesikringskort. Når du skal pakke, så saml alle de praktiske ting ét sted, så de ikke forsvinder.

Skitøj og udstyr

En skiferie kræver en del tøj og udstyr. Du har brug for meget plads i din kuffert, for tykke trøjer og skiundertøj fylder en del mere end de sommertoppe, du tager med på ferie om sommeren. Du har brug for tøj til at modstå vind og vejr, så hav både jakke og skibukser med, som du kan holde dig varm i. Desuden har du brug for skiundertøj, handsker, halstørklæde og en hue. Hvad angår udstyr har du selvfølgelig brug for ski/snowboard, hjelm, skibriller og støvler.

Det du ikke tænker over

Når du skal på skiferie, hvor der er fyldt med sne, tænker du måske ikke over, at du får brug for solcreme og solbriller, men faktisk kan solen være rigtig skarp. Refleksionen i sneen gør, at du meget hurtigt kan blive solbrændt faktisk.

Gør turen sjovere

Til sidst er der forskellige ting, som du kan medbringe for at gøre turen lidt sjovere. Det kunne f.eks. være et godt brætspil eller kortspil, som I kan spille på de sene aftener efter en hel dag på ski. Om aftenen er I garanteret udmattede og har brug for noget afslappende at lave.

EFTERLAD ET SVAR