Det er virkelig lækkert at gå ud ad døren med en følelse af at tøjet bare spiller. Det helt rigtige tøj kan både styrke ens selvtillid og give en det der boost til at få klaret alt det med skal i løbet af dagen. Men hvad er den hemmelige ingrediens? Det er selvfølgelig at det er tøj som netop du elsker at gå i og som udtrykker præcis hvem du er som person. Men hvordan skaber du en stil der både er moderigtig uden at være anonym og ligesom alle andre?

Det handler om kontraster

Uanset hvilken stil du er mest til, så er den bedste måde at skabe et helt personligt udtryk på, at lege med med kontraster og stilarter. Her gælder det ikke kun om at lege med farver. Du kan med fordel eksempelvis bære en vintage sweater med et par super moderne bukser, eller kombinere feminine kjoler fra Copenhagen Muse med et par maskuline støvler.

Når du mixer og matcher stilarter og forskellige udtryk danner du din helt egen tøjstil midt imellem det hele. Det lyder måske som vejen til en ordentlig omgang pærevælling af tøj, men det er det slet ikke. Kontraster er med til at fremhæve klassikere og er den bedste måde at skabe variation i din garderobe.

Find inspiration hele tiden

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk slet ikke. En god WD40 er en absolut nødvendighed i alle hjem – specielt hvis du gerne vil holde de uforudsete udgifter på et minimum. For ligesom med alt mulig andet, så er den bedste måde at forhindre uheld i hjemmet nemlig god pleje med jævne mellemrum. Derfor er det absolut bedste råd altid at have en dåse eller to på lager, for det kan nemlig hjælpe med rigtig mange ting.

EFTERLAD ET SVAR