Du kender helt sikkert det der med at have en travl hverdag, hvor alt går op i arbejde, indkøb, hente og bringe børnene i institutioner og lufte hunden – og hvor tiden til dig selv er knap. Men det er nu ret så vigtigt at tage tid til sig selv. Aftal med dig selv, at næste gang du har fridag, skal du afholde en vaskeægte selvforkælelsesdag. Det kunne fx være ved at besøge en skønhedsklinik. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan en skønhedsklinik kan skabe en rolig, plejende og afslappende fridag:

Det er naturligvis forskelligt fra klinik til klinik, hvilke typer skønhedsbehandlinger de tilbyder- Tjek derfor op på det inden.

Hårfjerning

Hos langt de fleste skønhedsklinikker kan du få fjernet de uønskede hår med et alternativ til den generelle hårfjerningsmetode med skrabere. Voksbehandling er nemlig et tilbud til dig, der ikke ønsker at skulle bøvle med hårfjerning ofte. Med en Voksbehandling holder de uønsket hår sig væk i 3-6 uger – om det så er en Voksbehandling, hvor hårene fjernes i de intime områder, under armene, på overlæben, på benene m.m. Voksbehandling i København og andre storbyer er populært, så tjek gerne op flere forskellige steder for at finde en tid.

Ansigtsbehandlinger

Med ansigtsbehandlinger kan du fx få lavet en face scrub, hvor du får fjernet alle de døde hudceller fra ansigtet. Du efterlades med et dejligt, blødt ansigt og vil opleve huden langt mere frisk. Der findes flere forskellige typer peel-behandlinger alt efter hvilken klinik, du besøger. Undersøg gerne online, fordi at finde den behandling der tiltrækker dig mest.

Permanent makeup

Du kan faktisk slippe for at skulle bruge meget tid foran spejlet om morgenen. De fleste skønhedsklinikkerne kan hjælpe dig med både bryn og vipper. Fx kan du få farvet dine øjenvipper, så du slipper for at bruge mascara.

EFTERLAD ET SVAR