Er du typen der bare elsker at have gæster? Og bor du i en stor lejlighed eller et stort hus, hvor du er så heldig at have plads til et gæsteværelse? Så skal du kigge med her, for at få inspiration til hvordan du kan indrette dit hjem, så dine gæster får den helt samme følelse, som når de er på et hotel. For hvem elsker ikke at kredse omkring ens gæster og gerne vil have at de skal føle sig hjemme?

Indret et gæsteværelse til perfektion

Der findes nu ikke noget bedre end at have gæster der kommer langvejsfra, som man ikke har set i virkelig lang tid. – I har hygget hele aftenen, spist god mad og drukket et eller to glas vin for meget. Det ville næsten være synd at bede gæsterne om at køre hele den lange tur tilbage hvor de kom fra. Derfor er det en god ide at have et gæsteværelse.

Når du skal indrette gæsteværelset, er det jo vigtigt at have en god gæsteseng. Der findes et væld af gæstesenge der ikke er så dyre, men stadig er gode at sove i. Ud over sengen, kan det også være en god ide at sætte en kommode op, samt et lille natbord med en natlampe. Hvis du virkelig til kredse omkring dine gæster, skal du sørge for at fylde natbordsskuffen op med en mobiloplader og en vandflaske. Husk også at pynt med friske blomster og levende lys.

Fyld gæstebadeværelset op med det mest essentielle

Dine gæster vil elske dig hvis de kommer ud på badeværelset, og skufferne er fyldt op med diverse ting, som tandbørste, tandpasta, bind og tamponer, lækker shampoo og balsam, vat osv.

Her kan du ligeledes pynte badeværelset med friske blomster og levende lys. På den måde vil dine gæster virkelig føle sig hjemme.

EFTERLAD ET SVAR