Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mangler du noget, der kan gøre dit hjem helt specielt? Det kan gøres med wall stickers! Klistermærker til væggen er langt fra noget, der kun hører til på et teenageværelse. Der findes nemlig mange forskellige slags, og de kan gøre dit hjem virkelig flot og personligt.

Til stuen

Det er mere og mere populært at have wall stickers på væggene i stuen. De kan være humoristiske, elegante eller noget helt andet, alt efter hvilken stil, du gerne vil opnå. Du kan for eksempel vælge at have en hel væg dækket; det kan for eksempel være et billede, såsom af et smukt sted, der kan fungere som en idyllisk baggrund til hverdagslivet. Andre muligheder veksler imellem sjove vittigheder, der kan klistres direkte på væggen, samt søde mønstre, der kan gøre stuen til noget særligt. Du kan finde et stort udvalg af vægklistermærker på www.nicewall.dk.

Til børneværelset

Wall stickers kan altså fås til både børn og voksne. Det store udvalg gør, at der er rigeligt at vælge imellem for alle aldre. Til børneværelset kan det være en god idé med søde og sjove motiver af de ting, som børnene godt kan lide. Måske er de fan af havfruer, superhelte, dyr eller prinsesser; uanset hvad de godt kan lide, kan du garanteret finde wall stickers, der passer til barnets interesse. Når barnet bliver ældre og får andre interesser, kan klistermærkerne nemt tages ned igen uden at forvolde skade på væggen; det er en perfekt måde at gøre børneværelset unikt på.

Det personlige hjem

Et hjem skal være personligt; der skal være plads til at være en selv, og der skal være plads til udvikling. Wall stickers er perfekte til det formål, fordi de sidder pænt og flot, men sagtens kan tage det ned, når du vil noget nyt. Du udvikler dig konstant, og derfor skal dit hjem udvikle sig med dig.

EFTERLAD ET SVAR