Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du planer om at skulle i gang med nogle gør-det-selv opgaver i hjemmet, eller ønsker du blot at opgradere din værktøjskasse? Så får du her en guide til, hvilket slags værktøj, der er essentielt at have i sin værktøjskasse, og du får derudover nogle tips med på vejen, som du kan bruge, når du anvender dit værktøj.

De fleste har en eller anden form for hammer i deres hjem, men det er de færreste, der er klar over, hvilke hammere der bør anvendes til de enkelte opgaver. Der findes blandt andet den klassiske murerhammer, der har en speciel ende, der er velegnet til at slå mursten i stykker med. Så findes der den lidt mindre snedkerhammer, der eksempelvis kan bruges, når du skal sætte indfatninger på døre eller lignende snedkerarbejde. Der er også lægtehammeren, som er til at stå de helt store søm i med. Til sidst er der den regulere kløfthammer, som med sit skridsikre håndtag gør den meget velegnet til arbejde udenfor. En hammer er generelt et meget nødvendigt værktøj, fordi den kan anvendes til mange forskellige opgaver. Se Toolster for mere.

Du kan med fordel anskaffe dig en skrutrækker, hvor du kan skifte den yderste del altså selve skruetrækkeren. På den måde har du nemlig alle de forskellige former for skruetrækkere – altså en stjerneskruetrækker, en ligkavet skruetrækker, en umbraco skruetrækker, osv. – samlet i en skruetrækker.

Der findes også mange forskellige typer af tange, som eksempelvis en spidstang, der er særligt effektiv til at holde på ledninger og kabler, en skævbider, som er god til at klippe kabler over og en bindetang, som er god til at klippe små søm og lignende over. Et lille tip til hvis du skal slå et større søm i stykker er at holde på sømmet med tangen og så anvende en hammer til at slå på tangens kæber, for så vil sømmet knække.

EFTERLAD ET SVAR