Det er slutningen af december, og det nye år nærmer sig med hastige skridt. Det betyder også, at det snart er jul, nytår og tid til at bære en masse flotte outfits. Der er nogle trends fra dette år, som helt sikkert skal tages med ind i det nye år. Du kan læse med her, hvor du får en update på nuværende trends. 

Streetstyle, boheme eller Yk2 er populært 

Der nogle bestemte stiltyper, som har været særligt markante i 2022 især hos den yngre del af befolkningen. Der ses særligt hos kvinderne, at streetstyle, boheme og yk2 har været dominerende. Hvis du er til streetstyle har cargo pants, crop toppe og hoodies været en gennemgående tenden, som skal med i 2023. Dertil ses ofte et par lækre sneakers og fede smykker. Hvis du er til boheme-stilen, skal du ud i landets genbrugsforretninger og finde søde nederdele, hårklipse og lækre sweatere. Hos yk2 trender den velkendte stil fra 2000, hvor særligt crop toppe, lavtaljede bukser og seje solbriller er populære. Men den mest dominerende trend, hos alle stiltyper ved kvinder, er dog smykker. Særligt store guld øreringe og fingerringe har været populære. Det kan derfor anbefales, at du enten selv kigger efter flotte smykker eller måske skulle du overveje at give smykker i gave? Køb smykke til gaver her. 

Tasker og accessories må du ikke glemme 

Derudover er en af de helt store musthaves til næste år andre accessories end smykker. Særligt har tasker trendet – både almindelige crossbody tasker og hæklede tasker. Derudover er hæklede huer og trøjer også særligt in og må ses som en trend, som skal med ind i 2023. 

Ydermere kan nævnes høje støvler, som giver det sidste touch til din stil, hvis du ikke kører streetstyle. Hvis du kører streetstyle, kan sneakers kun anbefales. 

EFTERLAD ET SVAR