Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står I og skal bygge hus, og er i tvivl om hvilket køkken I skal vælge? Eller trænger jeres 70’er køkken måske bare til en opdatering? Uanset hvad vil du her komme til at kigge nærmere på, om et gråt køkken måske kunne være noget for jer. Et gråt køkken findes i mange stilarter, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Læs mere her hvis I vil vide mere om mulighederne for et gråt køkken.

Er I ikke til det almene?

Hvis I føler, at et hvidt køkken bliver for sterilt og klinisk, men samtidig bliver et sort køkken lidt for alment og kedeligt – så er et gråt køkken lige det, I har stået og manglet. Det grå køkken kan nemlig alt det, det hvide og sorte køkken ikke kan. Hvis du stadig vil have en snert af det rene, kolde look som det hvide køkken kan, så vælg en kold grå tone. Hvis du derimod vil have masser af varme og hygge, så skal du vælge en mere varm grå tone. Der er uanede muligheder for at få det grå køkken til at passe til lige præcis den stil I går efter. Det grå alternativ af et køkken har noget for enhver smag.

Uanede muligheder

Et gråt køkken kan findes i uendelige farvetoner, så hvad end I leder efter kolde eller varme farvetoner, kan det sagtens lade sig gøre med et gråt køkken. Hvis I vil have lidt mere farvespil ind i køkkenet, så vælg skabe og hylder i en anden farve så som navy. Dette vil skabe et gennemført klassisk look, som alligevel skaber en smule spil i farverne. Hvis I bare ikke kan få nok af kontraster, kan I, udover at vælge viskestykker og andet tilbehør i en klar kontrastfarve, også vælge bordpladen i en anden farve. Der er altså uanede muligheder med det nordiske grå køkken.

EFTERLAD ET SVAR