Tænker du måske snart på at invitere din kæreste, kone, mænd eller ven med ud at rejse? Trænger I til et hvil fra hverdagens stress og jag? Så er en miniferie eller en forlænget weekend et oplagt valg. Men hvor skal I tage hen? Det er et godt spørgsmål. Du kan læse med her, hvor du får nogle idéer til steder, som du nemt kan komme på, når I kun har kort tid til ferien. 

Danmark rundt 

Hvad med en forlænget weekend i Danmark? Danmark har så meget at byde på, uanset om du er til hav, skov eller by. Der er noget for enhver smag, og ved at vælge et hotelophold i Danmark minimerer du også rejsetiden hen til jeres destination. Prøv for eksempel at tage afsted på til Jylland, hvor du finder mange interessante seværdigheder, museer og sjove aktiviteter. Du med fordel se diverse steder ved at kigge på: hotel nordjylland. Nordjylland har en storby som Aalborg, hvor du kan få liv og glade dage, men byder også på den hyggelige fiskerby Skagen.  

Vidunderlige Europa 

Hvis du gerne vil udenfor Danmarks grænser, kan Europa klart anbefales. Europa rummer utroligt mange muligheder inden for kort afstand. Hvis I er mest til at køre hen til jeres destination, kan I overveje Hamborg eller Berlin. Det er to fede storbyer, som rummer rig mulighed for kulturel udforskning. Der er heller ikke langt at køre fra Danmark, hvilket gør det nemt og enkelt. 

Hvis I gerne vil flyve, kan I overveje Rom, Paris eller London. Med fly er der ikke langt til nogen af destinationerne. I Paris kan I lade kærligheden flyde mellem jer, mens I slentrer gennem de små gader, hvor I kan sidde på en café og spise en lækker croissant. I Rom kan I nyde mange kulturelle indtryk af gamle bygninger eller besøge Vatikanet.

EFTERLAD ET SVAR