Foråret spirer frem i skov og eng, og dette har for mange mennesker været længeventet efter en lang og mørk vinter præget af restriktioner og sygdom. Af den grund kan der være mange, som nyder at fejre forårets og lysets komme ved at markere det i boligindretningen. Det kan gøres på forskellig vis alt efter ens personlige stil og smag, men hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så kan du hente inspiration i artiklen her.

Foråret kalder på friske farver

Farvepaletten i Norden er ofte kendt for de neutrale toner som sort, hvid, grå og beige, men der kan være mange måder, hvorpå man kan kombinere den minimalistiske stil med friske farver. Grøn, lyserød, gul og så videre er alle farver, man kan finde i naturen og desuden vækker dig associationer til påsken. Hvis du er bosat i Sønderborg, kan du med fordel tage et kig i de lokale boligforretninger og blive inspireret til at bringe forårsstemning ind i hjemmet. Sønderborg byder nemlig på mange muligheder for at shoppe tilbehør til hjemmet, idet Sønderborg er en by, der rummer masser af skønne butikker. Læs mere om det lige her.

Bring naturen ind i hjemmet

Som sagt er foråret markeret ved en masse forandringer i naturens verden. Grønne blade vokser sig frem på træerne, og blomster får nyt liv i løbet af denne sæson. Dette kan du efterligne på din egen måde, idet du på forskellig vis kan indføre natureelementer i hjemmet for en hyggelig og livlig stemning. Køb for eksempel planter som kan pynte i hjemmet og samtidig fungere som en sidehobby for dig, der er ekstra planteinteresseret. Desuden kan du udnytte forårsluften i fulde drag ved at huske på at lufte ud i hjemmet og derved lukke friske luft ind, hvilket kan bringe en ny energi til hjemmet og omgivelserne.

DEL
Tidligere artikelDen uundværlige hjælper i dit storkøkken
Næste artikel

EFTERLAD ET SVAR