Selvom vi lever i et velfærdssamfund, så er der dog stadig social ulighed, og i nogle kommuner opleves det meget mere besværligt at blive ældre, handicappet, syg osv.

Det at få tildelt de rette hjælpemidler kan være en kamp som ikke alle har ressourcer til, og i mange tilfælde går det ud over livskvaliteten at man ikke kan få de nødvendige hjælpemidler til fortsat at føre en nogenlunde normal hverdag.

Tab af førlighed som følge af alderdom er en af de ting som kan give betydelig nedsat livskvalitet, men som kan være svær at få hjælp til.

Når benene svigter

Du eller et familiemedlem der er dårligt gående oplever måske at det kan være svært fortsat at deltage i familiearrangementer, klare dagligdags opgaver som at handle ind, gå i haven, ordne praktiske opgaver, besøge venner og bekendte osv.

Da tab af førlighed er noget der kan komme gradvist så vil personen ofte blive mere og mere isoleret med tiden, hvilket derfor kan føre til en følelse af ensomhed, dog uden at dette bliver italesat, men der er bestemt ingen grund til at gå på kompromis blot fordi man bliver ældre eller gangbesværet.

Der findes heldigvis masser af hjælpemidler når man bliver dårligt gående, som du kan bruge til at opretholde en, så tæt på som muligt, normal livsstil.

Find selv dine hjælpemidler

Desværre kan det til tider være en kamp at få bevilget de nødvendige hjælpemidler som f.eks. stok, rollator, gangstativ eller kørestol, via det offentlige.

 

Men f.eks. en kørestol er faktisk ikke så dyr som mange tror, og på https://www.livetsomsenior.dk/bevaegelse/koerestole kan du nemt finde en passende kørestol samt andre nødvendige hjælpemidler til fornuftige penge.

En kørestol kan være en god mulighed hvis du er dårligt gående men stadig nyder at tage på lange udflugter eller sightseeing, byvandring, museumsbesøg osv. Og med priser startende fra knap 2000 kr. er det en billig løsning i forhold til stadig at kunne leve et aktivt liv.

 

Få råd og vejledning

Det har indtil nu været svært som handicappet, ældre eller gangbesværet at skaffe hjælpemidler, men webshoppen er netop skabt med det formål at gøre hjælpemidler nemt tilgængelig for alle der måtte have brug for det.

Ejerne har selv stået i en situation hvor de ikke kunne få bevilget de nødvendige hjælpemidler, og de driver derfor webshoppen med passion. Det betyder at du får en kundeservice i top, og altid kan få rådgivning og vejledning til at vælge den helt rigtige kørestol til dit behov.

 

Har du ikke permanent brug for en kørestol, men kun i en kortere periode f.eks. pga. et brækket ben eller andet, så kan du med fordel også leje en kørestol.

Det giver ekstra bevægelsesfrihed i den periode du er ramt, og du behøver derfor ikke at gå glip af ting du ellers plejer at deltage i.

Udover kørestole finder du selvfølgelig også alt det nødvendige tilbehør såsom køreposer, tasker, stokkeholdere osv. på webshoppen.

 

 

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR