Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og har brug for nye vinduer til boligen eller virksomheden? Så kan du læse med her.

Hvorfor har jeg brug for nye vinduer?

Der er mange grunde til hvorfor man skal have nye vinduer. For det første kan gamle vinduer være med til, at der går meget varme tabt. Det er blevet undersøgt, at omkring en tredjedel af varmen der bruges i hjem, forsvinder ud ad gamle vinduer. Pointen er, at du kan spare en masse varme ved at skifte vinduer. Nyere vinduer isolerer også en del bedre. Karme og rammer er også blevet energioptimeret. Igen kan du spare en hel masse ved en udskiftning. Det er også en god ting at skifte vinduer, hvis man ved at man gerne vil sælge huset, for det får værdien til at stige rigtig meget, så det kan godt betale sig.

Hvor finder jeg nye vinduer?

Der er flere steder i landet, som sælger vinduer. En af de helt gode er Bango.dk. Den er i hvert fald en favorit blandt mange, hvilket er en af grundene til at de har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. På hjemmesiden finder du både helt nye, men også genbrugte vinduer, der selvfølgelig er sat i god stand inden de bliver solgt videre. Så hvis man trænger til nye vinduer, men måske ikke helt kan finansiere det, kan man købe brugte vinduer hos dem.

Bango har både en fysisk shop, placeret i Thorning på Jylland og også en webshop, hvor de sælger alle deres varer. Deres hjemmeside er meget velorganiseret og det er derfor let at finde rundt. Udover vinduer sælger de også døre, garageporte og andet tilbehør. Hver af disse ting er opdelt i sektioner og ved hver sektion kan man vælge hvilket materiale man vil have og man kan også vælge standen. Man kan vælge mellem fabriksnye, restparti og brugte.

EFTERLAD ET SVAR