Har du nogensinde hørt om infrarødsauna, og hvor meget det kan hjælpe på forskellige problemområder? Det er ikke så underligt, hvis du ikke har hørt så meget om det. Der er faktisk rigtig mange, der slet ikke ved noget om det her. Derfor er det smart, at du kan læse denne her artikel og så vende tilbage til dine veninder og fortælle, hvorfor de skal med en tur i infrarødsauna. Læs med!

 

Det skal hjælpe på at tabe sig

Det kan være, at du eller nogle af dine veninder gerne vil tabe sig. Det er igen ikke så underligt, for det er der mange kvinder, der gerne vil. Så kan du altid lokke dem med i infrarødsauna ved at fortælle, at det faktisk kan være et supplement til vægttab. Når man sidder i saunaen, så bliver end forbrænding og blodcirkulation nemlig øget, hvilket betyder, at du sveder mere og derfor kan tabe dig mere. Man siger faktisk, at man godt kan tabe omkring 600 kalorier ved at sidde i en infrarødsauna i 30 minutter.

 

Det er godt for psyken

Der er også mange, der har oplevet en positiv indvirkning på psyken, når de har været i infrarødsauna. Det er måske også fordi, at kroppen virkelig restituerer på en helt særlig måde, når man sidder i saunaen. Det kan også være, I lige skal nyde en lille portvin – det er også godt på psyken på sin egen måde. Så skal I naturligvis også have glas til portvin.

 

Det er godt mod muskelsmerter

Det kan også være, at der er en af dine veninder, der døjer med smerter i musklerne? Så kan du lokke hende med i infrarødsauna ved at fortælle, at det faktisk kan hjælpe mod muskelsmerter. Varmen trænger omkring 4 cm ind i kroppen, og det er med til at hjælpe.

EFTERLAD ET SVAR