Kortspil har altid været en yderst populær måde at fordrive tiden på, og det er ofte i centrum, når der skal hygges med vennerne på festivalen eller en hyggelig campingtur. Det er der heller ikke noget at sige til, for kortspil kan nemlig noget helt særligt – de kan samle mennesker på kryds og tværs til en underholdende stund med et snert af et konkurrenceelement. Der findes mange populære kortspil, som for eksempel Blackjack, poker, 7-kabale, etc. og mange af disse spil er nu rykket til den digitale verden. Dvs. at man kan nyde de sjove spil på nettet. Her gennemgås de mest populære online kortspil.

Udlev din indre magiker med Magic the Gathering

Vi starter med det meget underholdende spil Magic the Gathering. Det oprindelige spil var, som alle andre kortspil, en fysisk version af det nu online spil, hvor spillerne skulle spille med de særlige samlespillekort. Kortene er virkelig flotte, og der er mange forskellige slags kort, som alle har specielle kvaliteter og måder, hvorpå de kan bruges til at slå de andre. Online versionen af spillet matcher det oprindelige kortspil. Det går helt basalt ud på, at man skal slå de andre spillere ved at bruge sine kort til at kaste forbandelser, udøve magi og score point. De digitale versioner af kortene er også flot illustrerede, og det er virkelig et gennemført og utroligt flot online spil fyldt med spænding og strategiske overvejelser. Man bør prøve Magic the Gathering, hvis man godt kan lide flotte strategispil, hvor man skal tænke sig om, før man laver det næste træk.

Prøv at nå til 21 med Blackjack

Så går vi videre til et andet populært onlinespil, nemlig Blackjack. Det er et spil, der er blevet spillet de sidste mange, mange år, og som siges at have sin oprindelse i Frankrig omkring år 1700. Det spilles som regel med et ægte sæt spillekort, men det yderst populære spil har nu også fundet vej til nettet. Vi er nemlig i den digitale alder, hvor også Blackjack har fundet nye måder at blive spillet på. I og med at spillet er flyttet til nettet, har det åbnet for flere spillemuligheder på de forskellige digitale platforme, såsom for eksempel PokerStars Casino, der giver sine brugere et godt sted at spille det underholdende spil. Der findes forskellige måder, hvorpå man kan spille det på. Hvis man for eksempel vælger at spille hos den omtalte udbyder, kan man vælge imellem fire forskellige versioner af spillet, hvoraf alle fire er lige underholdende. I Blackjack gælder det kort og godt om at komme tættest på 21 point med de kort, man får givet.

Tag et slag poker

Poker er et andet sjovt spil, man kan nyde på nettet.

Foto af Amandao Jones

Der findes mange ting, man kan give sig til, hvis man keder sig, men nogle ting er helt sikkert sjovere end andre. En af disse ting er et andet populært online kortspil, nemlig poker. I poker gælder det som bekendt om at samle den bedste hånd, så man kan få flere point end sine modspillere. Det er alt i alt et virkeligt underholdende spil, der også fungerer virkelig godt på de digitale platforme. Online poker kan noget, som mange andre online spil ikke kan. Man kan nemlig spille med andre fra hele verden, deltage i turneringer, og meget mere. Online poker lægger dermed op til mange timers underholdning, og giver mulighed for at spille forskellige versioner af spillet.

Masser af underholdning

Der er altså masser af underholdning at hente på nettet, især når fokus rettes mod de forskellige kortspil. Uanset om man er til flotte kortspil med rollespilstendenser, en god omgang spændende blackjack eller en velkendt runde poker, så er der masser at finde på nettet.

EFTERLAD ET SVAR