Hvis du tænker over det, så bliver du konstant udsat for nyheder. De kommer på din telefon, når du er på Facebook eller andre sociale medier, lige meget om du har bedt om dem eller ej. Nyhederne kører også konstant på fjernsynet, hvis du smutter over på TV2 NEWS. Nogle gange kan man undre sig over, hvordan der hele tiden kan ske nye ting, som kræver mediedækning og samtidig bliver nyhederne voldsommere og voldsommere. Lige fra krig og kaos i Afghanistan til naturkatastrofer i USA og hævnporno i Danmark. Når vi hele tiden bliver udsat for nyheder, bliver vi måske også dårligere til selv at søge andre nyheder, hvis de landsdækkende medier ikke er nok.

Hvad kan en netavis?

Du har nok hørt begrebet ”netavis” før, men hvad vil det egentlig sige at læse en netavis. En netavis minder meget om en almindelig avis. Du har forskellige artikler og emner, som nogle journalister har skrevet. Derudover kan der f.eks. være et sportsafsnit. Den store forskel ligger i, at en netavis kan du tage med dig rundt over alt, så du altid har nyhederne lige ved hånden.

Den lokale netavis

”Men jeg fik jo nok nyheder i løbet af min dag, så hvorfor skal jeg søge endnu flere selv?” – Det skal jeg sige dig hvorfor. Ved at læse en lokal netavis, for du nogle helt andre nyheder end dem på finder på DR1 appen eller TV2 NEWS. Du finder nemlig nyhederne fra Rebild og omegn, så du kan følge med i, hvad der egentlig er sket og sker i din by og kommune. Disse nyheder skal gerne gøre dig mere opmærksom på de lokale nyheder fra din by og ikke så meget omkring situationen i Mellemøsten. På den måde kan du søge lokale nyheder nemt og hurtigt. Hop ind på rebildidag.dk og få dine nyheder serveret.

EFTERLAD ET SVAR