Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tandlægen er som bekendt ikke en del af vores offentlige sundhedssikring i Danmark, og det betyder, at man selv skal punge ud, når man skal forbi tandlægen – uanset om der er tale om regelmæssige sundhedstjek eller større behandlinger. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke lige husker at lave lidt research, inden man bestiller tid hos tandlægen. Vi har derfor her samlet nogle tips til dig, der gerne vil spare penge på tandlægeregningen.

Find en billig tandlæge

Priserne er ikke de samme hos alle tandlæger – uanset om der blot er tale om et tandeftersyn eller en større behandling. Tandlægerne plejer dog at skilte med priserne på deres behandlinger, så du kan sammenligne priserne, inden du vælger en tandlæge. Der kan her være mange penge at spare, hvis du vælger den rigtige tandlæge. Vi kan f.eks. anbefale denne tandlæge i Risskov, som er op til 60 % billigere end andre tandlæger. Det giver dig billige behandlinger, så du kan passe godt på dine tænder samtidig med at du sparer penge.

Find en tandlæge med studierabat

Hvis du er studerende, kan en uforudset tandlægeregning ødelægge hele budgettet. Der er nemlig ikke den store indtægt at gøre godt med. Heldigvis er der mange tandlæger, der tilbyder studierabat, så også studerende kan få råd til at komme forbi tandlægen. Det er selvfølgelig stadig en stor udgift – specielt hvis man skal have foretaget nogle større behandlinger – men det kan lette regningen en del. Og så skal man selvfølgelig også huske på, at det kan blive en del dyrere senere hen, hvis man helt dropper det regelmæssige tandlægebesøg.

Meld dig ind i Danmark

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen til en lav månedlig ydelse – og så tilbyder de endda gratis tandeftersyn og tandrens til alle unge til og med 25 år. Det er en fast udgift, som kan spare dig mange penge på sigt – også på andre ydelser, som f.eks. briller, kontaktlinser og medicin.

EFTERLAD ET SVAR