En gang i mellem kan man godt trænge til at komme afsted på en lille udflugt og tage en pause fra hverdagen. Det kan både være alene eller sammen med gode venner eller familien. Som endagstur eller hele weekenden. Det er op til dig, hvordan du sammensætter din tur. Den kan både gå til en af de charmerende byer eller ud i omgivelserne.

Er du som mange andre danskere ved at planlægge, hvordan I kan få set mere af det danske land? Så kan du her få noget inspiration til gode muligheder for at tage af sted.

Køretur i det fri

En god køretur med eller uden destination kan være en dejlig måde at tage ud og se landet på. Der er mulighed for at komme langt omkring på kort tid. På den måde kan I altså se flere steder på samme dag.

Når du er ude at køre, og solen står højt på himlen, kan du både nyde udsigten af landet omkring dig, varmen og d vitaminen. Du kan læse mere om d vitamin ved at klikke på linket.

Der er også mange smukke steder, du kan opdage på cykel.

På vandet

Vil du gerne udforske naturen på vandet, byder der sig flere muligheder. Kajak eller kano kan være en nærværende tur gennem landet, hvor du kan røre ved vandets overflade eller tage en dukkert undervejs. Er vandet koldt, bør du dog træne din krop op til vinterbadning.

Er du den stolte ejer af en båd? Ellers kan du leje en. Tag på bådtur sammen med gode venner, og hyg jer, mens I sejler ud. Vand så langt øjet rækker kan være fascinerende.

Med vandreskoene på

Elsker du at bruge kroppen og kan gå rundt i timevis i den smukke, danske natur? Du kan prøve kræfter med Hærvejen eller den betagende Margueritrute.

EFTERLAD ET SVAR