Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender garanteret de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal få tiden til at gå med. I virkeligheden er der helt sikkert en masse at lave, men det kan nogle gange være svært at finde på nogle idéer. Derfor får du her inspiration til, hvad du kan lave på en kedelig dag.

Sæt din favoritfilm på

Hvis du trænger til at slappe af, er det rigtig rart at sætte en god film på. Det kan være, at der er en ny film, som du godt kunne tænke dig at se, men det kan også være, at du har lyst til at se din favoritfilm, som du i forvejen har set elleve gange før. Det er en god måde at trække stikket på i nogle timer, fordi du ikke behøver at forholde dig til ret meget.

Du kan f.eks. sætte Ringenes Herre på, som er nogle klassiske og gode film, du kan få lang tid til at gå med.

Gå en tur hen et sted du ikke plejer

Der er noget dejligt beroligende over at gå en tur en gang imellem. Det er en god måde at holde sig i gang på. Hvis du nogle gange går en tur, går du måske ofte den samme rute. Hvis du keder dig en dag, kan du prøve at gå et sted hen, hvor du aldrig plejer at gå. Det er en sjov måde at se noget nyt på.

Skriv dine tanker ned

Når du har en dag, hvor du keder dig, har du tid til at gøre nogle af de ting, du normalt ikke har tid til. Det kan f.eks. være at tænke over nogle af de ting, der fylder dit hoved for tiden. Det er altid en god idé at tænke over den slags. Du kan f.eks. skrive dine tanker ned for at gøre dem mere konkrete.

EFTERLAD ET SVAR