Der er gode chancer for, at du sidder ned, mens du læser dette. Det er trods alt helt normalt at hvile bagdelen på et dertil indrettet møbel i rigtig mange hverdagssituationer. Især når vi arbejder ved computeren, spiser, ser tv eller når vi gerne vil hvile fødderne og slappe af. Dette fantastiske møbel, som vi bruger til at støtte os i siddende stilling, er selvfølgelig stolen! Men det vidste du godt, fordi den stiftede du bekendtskab med allerede som barn. Den høje barnestol ved spisebordet har du garanteret tilbragt mange timer i. Der findes mange typer stole, og du har sikkert flere af dem i dit hjem.

Hvilken type foretrækker du?

En spisebordsstol, en kontorstol, en lænestol eller en loungestol er alle populære møbler, som de fleste af os har en eller flere af i hjemmet. Nogle gange skal en af stolene skiftes ud, og så kan du med fordel tage et kig på alle de mange muligheder, før du træffer dit valg. Et eksempel på nye stole findes her.

Foretrækker du form fremfor funktionalitet? Træ eller metal? Er det til ungdomsværelset eller samtalekøkkenet? Der kan være flere årsager til, at du vælger en bestemt stoletype, men personlig smag og behag spiller typisk en stor rolle i beslutningen.

Sæt dig ned, før du køber

Selvom du måske går efter en bestemt designstil, fordi loungestolen skal passe til den store hjørnesofa i stuen med lysekronen, så bør du altid prøve den, før du finder betalingskortet frem. Din egen komfort skal du nemlig ikke glemme. Det kan have stor betydning for din ryg, at du sidder komfortabelt. En prøvesidning kan afsløre, om du får den nødvendige ryg- og lændestøtte. Du vil normalt med tiden tilbringe mange timer siddende i lænestolen eller på spisebordsstolen, derfor vil det være ærgerligt, hvis du ender med rygproblemer ved at benytte den dyre designerstol.

EFTERLAD ET SVAR