Er du ved at overveje, hvordan du kan gøre dit hjem mere sammenhængende? Det er altid rart, når man kan gå fra rum til rum og føle, at der er tænkt over tingene, eller at man kan stå i et bestemt rum, uden man kommer til at tænke, at der er rodet og fuld af ting, der peger i forskellige retninger. Det kan virke uoverskueligt at opnå, men det er ikke umuligt.

Ved at kigge på jeres køkkengreb, kan I lave små ændringer, der fører til store ting. Har I et køkkenalrum? Så er det med at skabe sammenhæng mellem køkkenelementerne og de forskellige møbler, der står i stuedelen. Det kan være I har et par lækre lædersofaer – hvorfor så ikke arbejde med greb til skufferne i læder, så de kan matche? Læder er måske ikke det første materiale, du tænker på, men der findes rigtig mange lækre greb i læder. Se mere på webshoppen.

Gør gammelt til nyt

Har du et gammelt køkken, der stadig er fuldt funktionelt, men som måske ikke længere helt stilmæssigt passer ind i de boligmagasiner, man kan læse i i dag? Det kræver sit lige at skifte et køkken, og det er også ærgerligt at skifte noget ud, der i virkeligheden stadig fungerer helt fint. Derfor kan I da også overveje, om ikke der er elementer i køkkenet, I kan beholde, og andre, I kan opdatere, så I frem for en total udskiftning blot kan ændre små ting.

Det kunne for eksempel være at skifte grebene på skufferne. Et ældre køkken er tit bygget i materialer, der er holdbare og høj kvalitet, så det handler bare om, at I får skiftet de greb, der er på skabe og skuffer, og så er I lynhurtigt kørende med et køkken, der ser nyt og friskt ud, og som kan holde mange år endnu.

EFTERLAD ET SVAR