Du kender det sikkert. Dine kabler bliver slidt op, og ikke kan lade dine devices op igen. Du prøver med tape, og prøver at leve med den løse forbindelse, du godt ved er der. Men det går dårligere og dårligere. Og du ved, at du bliver nødt til at finde en ny leverandør af dit USB kabel.

Men hvordan skal du lige komme i gang med det? Du er hverken elektriker eller elektronikingeniør, så hvad skal du fokusere på for at finde de rigtige produkter?

Vi kan ikke købe produktet for dig, men vi kan give dig et rigtig godt udgangspunkt, så du kan komme videre.

Køb dit USB kabel med USB stik det rigtige sted.

Der er masser af elektronikforretninger – både online og fysiske forretninger – når du vil købe USB kabler. Det kan være forvirrende. Derfor har vi samlet nogle ting, som vi synes, du skal tænke over, når du nu begynder at jage bedre elektronik:

  • Find gode anbefalinger: Du kan altid blive klogere af at læse anmeldelser fra andre kunder om den forretning, du overvejer. Du kan også spørge familie og venner om anbefalinger af dit nye USB stik. Alle hjem har et, og har erfaring med, hvilke der er gode.
  • Sørg for at kablet har det USB stik, som du har brug for: Stik er forskellige, og nogle gange skal man have tungen lige i munden for at få fat i det rigtige. Kik godt efter på billederne, og sammenlign med dit gamle USB stik
  • Kontroller kablets kapacitet: Der er forskel på, om du skal bruge dit USB kabel til at overføre store datamængder – som f.eks. ved backup – eller om du skal bruge det til opladning. Tænk over, hvad kablet skal bruges til.
  • Sørg for, at USB-kablet har den rigtige længde: Der er ikke noget mere irriterende end at dit kabel er for kort, så dit USB stik ikke kan nå. Eller det ligger henad gulvet som et sjippetov.
  • Sammenlign funktioner: Nogle USB-kabler har flere funktioner, og rigtig tit kan de noget forskelligt. Så sørg for at sammenligne funktioner, og vælg det kabel, der har det, du skal bruge.
  • Kontroller pris og garanti for kablet: Selvfølgelig vil du gerne have en god pris på dit nye USB kabel; der er ingen, der har lyst til at betale for meget. Så sammenlign mellem forskellige forretninger. Og kontroller, hvilken garanti der gælder for kablet; du ved selv, hvor slidte kablerne bliver.

Kom godt videre med din elektronik

Hvis du tager disse forhold med i dine overvejelser, når du skal købe nyt kabel, er vi sikre på, at du bliver tilfreds.

Livet er for kort til dårlige opladningsoplevelser og løse forbindelser. Så væk med det gamle udstyr, som du har holdt kunstigt åndedræt og gaffa-tape. Nu er det tid til en opgradering!

Nu er du klar til at give den gas med det rigtige udstyr, så din elektronik altid er opladet og klar til brug!

EFTERLAD ET SVAR