Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal indrette dit barns værelse, er der nogle forskellige ting, du naturligt tænker på. Er det til en dreng eller pige? Hvilken alder er det til? Hvilken interesse har barnet? Det kan være, der skal være dyr, Lego, prinsesser, heste eller noget helt andet.

Det er ikke altid, at børnenes værelser er så store, så det er også med at udnytte pladsen fornuftigt. De har tit meget legetøj, der skal være plads til, så du skal også finde en god måde at opbevare tingene på.

Gode ideer til variation

For at få lidt variation en gang i mellem er det ikke så smart at male væggen fx blå eller lilla. Børn bliver hurtigt træt af tingene, eller også får de en ny yndlingsfarve, og så dur den farve, du har malet på væggen ikke længere.

I stedet for at male og lave for mange permanente ting er det smart, at have puder og tæpper i den farve der hitter lige her og nu. Eller dynebetræk med billede af dem de godt kan lide at se i fjernsynet. Det kan også være plakater på væggene med forskellige motiver, som er nemme at skifte ud med noget efter lidt tid.

En høj seng er ofte et hit hos børn. De kan sove højt og have en lille hule i deres seng, men det er også en god mulighed for at udnytte gulvpladsen. De kan have et ekstra sted at lege, og der er plads til mere opbevaring eller måske et bord med en børnelampe.

Kilder til inspiration

Du kan finde meget inspiration på nettet. Der findes også mange apps med indretning og idéer.

Der er forskellige blogs, hvor de skriver om alle mulige ting og kommer med gode ideer, se fx her hvor der er inspiration til forskellige værelser, alt efter hvilken alder det skal passe til.

EFTERLAD ET SVAR