Dit hus’ tag vil med tiden blive mærket af det danske vind og vejr. Det kan derfor ikke undgås, at dit tag også vil se medtaget, trist eller kedeligt ud, som tiden går, hvilket kan påvirke din boligs samlede ydre look. Vil du gerne friske dit tag op, men ved du ikke hvordan, du kan gøre? Her får du et par gode idéer til, hvordan du kan få dit tag til at fremstå pænere og mere indbydende.

Skift kun taget, hvis det virkelig trænger

Der er nogle, der tror, at et tag skal skiftes, så snart det ser medtaget ud. Det skal det ikke, og gudskelov for det, for det ville blive en meget dyr fornøjelse. Sædvanligvis kan vedligeholdelse og simple reparationer række langt. Der kommer dog et tidspunkt, hvor vedligeholdelse ikke længere kan betale sig, og så er et tagskifte nødvendigt.

Trænger dit tag til at blive skiftet nu? Så skal du blandt andet overveje, hvilket materiale dit nye tag skal være i. Du kan læse mere om forskellige materialer til tag her: https://bmc-danmark.com/

Få et skinnende rent tag ved at fjerne alger og mos

Det kan være generende at se på et tag, der er ramt af alger, snavs og mos. Trænger dit tag også til at blive renset igennem? Så er det heldigvis nemt at få dit tag skinnende rent igen med en tagrens og eventuelt en supplerende algebehandling. Det er en fordel at få professionelle til at udføre denne opgave, hvis du vil være helt sikker på, at det bliver gjort korrekt og sikkert.

Forlæng tagets levetid med tagmaling

Tagmaling er en glimrende løsning for dig, der ikke længere er vild med farven på dit hus’ tag, eller ønsker at forlænge levetiden på dit tag med nogle år. Tagmaling beskytter nemlig tagkonstruktionen og giver samtidig dit tag et dekorativt løft.

EFTERLAD ET SVAR