Ved du hvad dit næste ur skal være? Nej? Jamen så er du kommet til det rette sted. I denne artikel tager vi dig med ombord på, hvordan du kan finde et nyt lækkert ur samt et par anbefalinger til, hvad du kan vælge til din stil.

Sådan finder du et ur med stil

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilket ur man skal vælge. Der er nemlig en hel verden af muligheder. Men lad os koge det ned så det bliver håndgribeligt at forholde sig til. Først og fremmet skal du gøre op med dig selv, hvad du er for en person. Er du businessmanden, der går i jakkesæt til dagligt eller er du en rigtig naturmand og skal have noget praktisk? Du er nok den bedste til at svare på dette spørgsmål, så herfra tager vi lige skridtet videre og taler om selve din personlighed.

Uanset hvordan du ser ud udenpå, behøver det nødvendigvis ikke at være lig med, hvad du er inden i. Når man skal vælge et ur, skal du tænke på, hvad du gerne vil udstråle til dine omgivelser. Selvfølgelig skal du ikke vælge et ur baseret på hvad andre synes, men du skal vælge noget, der passer godt til dig og som du føler dig tilpas med.

Næste stop er dine præferencer. Hvad kan du godt lide og hvad går du op i? Er du til genbrug eller skal det være splinternyt og lækkert? Hvis du vil have et brugt ur, er der mange gode muligheder på nettet. De fleste brugte ure, er som oftest i rigtig fin stand, og du kan som regel få meget for pengene.

Læs også: Sådan pifter du din indretning op.

Er du derimod en, som gerne vil have noget helt nyt, og gerne også vil bruge lidt flere penge på noget godt, kan du overveje schweiziske ure. Disse ure er de mest populære i Europa og måske endda i hele verden. Især Rolex er populære for danskere i disse stunder. Rolex er der også mange som bruger som investerings-ur, da disse ure stiger i værdi over tid.

Sådan finder du et godt brugt ur online

Nu har vi været lidt omkring de dyre ure, men der er altså også ganske gode muligheder for at finde rigtig fine brugte ure online. Når man skal købe brugte ure online, er det en god idé at surfe rundt på Den Blå Avis eller andre platforme med brugte ure. På Den Blå Avis har du nemlig mulighed for at sortere ud fra forskellige filtre. Du kan blandt andet lave en søgning på et Rolex-ur og filtrere dem ud fra prisen.

Hver dog på vagt, hvis du finder ure, der er mistænksom billige. Det er dog ikke ofte at folk snyder, men man hører det desværre ske nogle gange om året. For at undgå uønskede situationer, bør du gå efter sælgere der er Nem ID verificeret. På den måde minimerer du gevaldigt risikoen for at blive bedraget. Når du finder dig et ur som du tænker vil være noget for dig, skal du også være opmærksom på standen af uret. Spørg gerne ind til urets historie, for at finde ud af, hvad uret har været igennem. Har det været ude for fugt, kan der muligvis være problemer med det. Led derfor efter ure i god stand, som også er passet godt på fra sælgeren. På den måde har du gode chancer for at finde et lækkert ur, der passer til din stil.

Ure er blevet mere og mere moderne, hvilket også indikerer hvorfor ure er det nye sort.

EFTERLAD ET SVAR