Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan godt være svært at finde hoved og hale i, hvordan man får sundt og stærkt hår. Vi har derfor her samlet de absolut bedste tips til et sundt og velplejet hår.

Brug shampoo to gange

Det er de færreste, der er klar over det, men det er faktisk meningen, at man skal vaske håret med shampoo to gange i streg, når man vasker sit hår. Første gang tager shampooen skidtet/fedtet og prøver at opløse det, mens anden gang bliver skidtet/fedtet skyllet ud og shampooen giver dit hår den pleje, den har brug for. Dit hår bliver altså ikke plejet (eller vasket) ordentligt, hvis du ikke bruger shampoo to gange.

Brug balsam hver gang

Mange vælger helt balsam fra, når de vasker hår – og det kan der være flere grunde til. Mange med fint hår undgår det f.eks. fordi det godt kan tynge håret. Det er dog meget vigtigt, at man husker at bruge balsam efter hårvask, da det bidrage til at ”lukke” spidserne og på den måde holde plejen i håret.

Børst håret nedefra

Du gør det sikkert selv – børster dit hår fra hovedbunden og ned mod spidserne. Det er meget normalt, men det er faktisk ikke den bedste måde at børste håret på. Det øger nemlig risikoen for, at dit hår knækker på vejen. Du bør i stedet for starte med at børste dine spidser og så langsomt arbejde dig op til hovedbunden.

Brug varmebeskyttelse

Hvis du ofte bruger f.eks. hårtørrer, glattejern eller krøllejern, er det nødvendigt for dit hår at du bruger en form for varmebeskyttelse. Varme kan nemlig skade håret rigtig meget. Det kan være, at du allerede bruger varmebeskyttelse, men måske ikke bruger nok. Det er meget vigtigt, at du sørger for, at varmebeskyttelsen kommer i hele dit hår. Brug hellere for meget end for lidt.

Tag regelmæssigt til frisøren

Hvis du gerne vil have sundt hår, så er det ikke nok bare at huske balsam og bruge varmebeskyttelse. Du skal en tur forbi frisøren regelmæssigt. Det er her, du igen får styr på dine spidser. Det anbefales, at du tager forbi frisøren hver 10. til 12. uge for at få trimmet spidserne og holde håret sundt.

Hvis du gerne vil have de bedste råd og vejledning omkring dit hår – og samtidig en ordentlig klipning – kan du med fordel bestille en tid hos denne frisørsalon i Kolding.

EFTERLAD ET SVAR