Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At hoppe på trampolin kan i nogens øjne synes kedeligt, men for børn er det ofte altid en sikker vinder. En trampolin bliver pludselig til et legeredskab for dit barn, hvilket er med til, at dit barn får en fest med at lege på trampolinen.

Trampolinen

Trampolinen ses i de fleste voksnes øjne som en trampolin, som er til for, at du og dine børn kan hoppe rundt på den. For børn gør noget andet desuden sig også gældende, og dit barn ser langt flere muligheder i trampolinen, end du måske muligvis gør. Det kan derfor være en god ide, hvis du ikke allerede i forvejen ejer en trampolin til nedgravning, at du skaffer dig dette – så kan legen for alvor begynde. For at alle kan få nogle gode oplevelser på trampolinen, så sørg for at få talt med dine børn om deres færden på trampolinen. En anden positiv ting med trampolinen er, at børn ofte kan få mange timer til at gå med at lege og hoppe rundt på trampolinen. De kan starte med at holde picnic på trampolinen til pludselig at lege fangeleg. Et legeredskab kan udvikle sig til at indeholde mange flere legeredskaber i en.

MGP-scene

Måske kan du huske, da du var barn, at du sommetider optrådte foran dit spejl ved at synge med på en sang, hvor du benyttede en hårbørste som mikrofon. Ved at have en trampolin, kan dine børn benytte den som en MGP-scene, hvor de kan øve sig i optræde foran andre mennesker. De kan arrangere et MGP-show, hvor du enten kan være en anden optrædende eller være publikum – det er kun fantasien, som sætter grænser. En god stund med sang, et hyggeligt selskab og mange grin skabes bl.a. på trampoliner, da du og dine børn kan lave lege på den sammen.

EFTERLAD ET SVAR