Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det Kriminalpræventive Råd har nu arbejdet med statistikken over indbrud i 2015, og til stor overraskelse, så falder antallet af indbrud i private hjem med hele ti procent på landsplan. Men men men…Danmark er faktisk stadig det næstmest indbrudsplagede land i Europa.

Det overrasker faktisk mange at høre. Ud af samtlige europæiske er vi danskere det folk, som er næstmest udsat for indbrud. Men hvordan kan det egentlig være? Er det grundet vores gode smag indenfor møbler og design? Skyldes det dårlig sikring?

Fuld fart på Nordsjælland

Mange tror, at låsesmede i københavn er de mest travle til at komme og skifte efter indbrud, grundet flest indbrud her, men faktisk er det de nordsjællandske borgere, så bliver oftest udsat for indbrud. Allerød, Hørsholm, Rudersdal, Helsingør og Hillerød er hårdt ramt, og faktisk er de ti hårdest ramte kommune placeret nord for eller i hovedstadens yderkant.

Sig farvel til langfingrede ubudne gæster

Du kan faktisk sikre dit hjem mod indbrud – nye låse, vinduessikringer, bidske hunde og alarmer er blot nogle af de elementer, som du kan vælge at bringe i spil, når hjemmet skal sikres.

Det kan være irriterende, at naboer og forbipasserende kan se ind i dit hjem, men det sikrer også, at tyvene går hus forbi. En indbrudstyv vil have arbejdsro, og det har man bare ikke, hvis hækken er lav og den gode nabo holder øje.

Faktisk så er godt naboskab også nøglen til et sikkert hjem. Ved at tilmelde jeres vej eller opgang til Nabohjælp viser I tyven, at I står sammen og holder øje med hinanden. Faktisk viser undersøgelser, at det reducerer mængden af indbrud med 25%, hvis I er medlem af Nabohjælp.

Lad lyset sige stop

Når du forlader dit hjem, kan du også vælge at lade lidt lys stå tændt. Man kan sige sig selv, at indbrudstyve går forbi, hvis det lader til, at der er mennesker hjemme i huset. Du kan også vælge, at gemme din værdigenstande væk i en værdiboks eller et pengeskab, så du ikke mister dine kæreste ejendele, når tyven slår til.

EFTERLAD ET SVAR