Mange har ventet længe, på en ny og forbedret udgave af Apple’s Macbooks – og nu ser det ud til, at ventetiden er forbi.

Elektronikgiganten Apple har nu inviteret venner og bekendte – eller bare journalister fra hele verden – til kaffe og keynotes. Nu skal det tilsyneladende være. Danskere og verdensborgere har meget godt i vente, og snart kan vi glæde os over en ny udgave af Macbook i danske webshops, rent faktisk er der allerede nogen nu, der er begyndt at sælge dem, hvilket naturligvis ikke er muligt, da de endnu ikke er præsenteret. Vent til de kommer på de godkendte webshops med at bestille dem, da e-mærket er vejen til sikker e-handel.

Torsdag d. 27. oktober 2016 inviterer Apple til lancering af nye produkter. Det sker med ordene;

“Hello again.

Please join us for a special invitation-only event at the Apple campus in Cupertino on Thursday, October 27.”

Nu koger de sociale medier og techsider så med rygter om, hvilke features vi kan vente os fra den nye macbook. Vi rangerer dem her efter popularitet:

  1. Tyndere og kraftigere

Det er kotume, at nye lanceringer byder på tyndere og kraftigere computere. Mon ikke det også sker her?

2. Oled genvejs-bar. 

Der har længe været rygter om en programmerbar genvejs-bar med OLED-teknologi over tastaturet. Det gør din i forvejen kraftige computer til en fuldt-ud tilpasselige arbejdshest, som selv opretter unikke genveje alt efter hvilket program, du arbejder i.

3. Større musefelt

Der har længe været en efterspørgsel i markedet efter større musefelt. Det ser ud til at blive efterkommet nu.

4. Ny processor

Hvis man ejer en 2015-udgave af macbook’en, så sidder du faktisk med en processor, som er to generationer gammel. Altså en dinosaur i et kraftværk. Allerede da seneste opdatering af linjen kom, så man kritikken i markedet, da den beroede på en ældre processor. Så mon ikke vi denne gang ser en frontløber af en processor i de nye macbooks.

5. 13 og 15 tommer skærme

Der går stærke rygter om, at der lanceres nye macbooks i skærmformaterne 13 og 15 tommer. 11 tommer blev hurtigt kaseret og ærlig talt, så var det en rigtig dårlig oplevelse som bruger.

DEL
Næste artikelSå kommer efterårssolen – nyd den

EFTERLAD ET SVAR