Bladene falder af træerne. Jorden dækkes af mørke farver. Dagene bliver mørke og mindre solrige. Men den bringer til gengæld den gule glød og varme solstråle med sig, og efterårssolen står direkte ind i hjemmet. Godt for nogle, men også skarp for andre.

Det er vigtigt, at vi får rigeligt med sollys, så vi ikke er i underskud på D-vitamin. Men for nogle – særligt de migræne-ramte – er efterårssolen gral og kan være en pinefuld periode. Man kan heldigvis skærme af – den mest effektive måde at gøre det på er at købe kvalitetsgardiner i form af plissegardiner, rullegardiner, gardiner generelt eller solskærm.

Det nye er:

Hos mange moderne producenter, såsom Uniggardin, kan du – helt uden at løfte en finger eller besøge en butik – faktisk bestille gardiner i custom-mål til dit hjem. Har du et ældre hjem, oplever man nogle gange, at de standard mål, som IKEA og JYSK kører med, ikke passer. Desuden er kvaliteten af deres produkter ikke til at prale af.

Skærm solen af, og bevæg dig udenfor

Solen skal nydes, når den endelig er der. Og nu, hvor de behagelige temperaturer stadig er aktuelle, anbefaler vi, at man bevæger sig udenfor for at få dækket sit solbehov. Motion i solen er en fantastisk aktivitet, og de nuværende temperaturer sikrer også, at man ikke koger over på løbeture eller når man er ude og spille padel tennis eller lign.

Haven er også aktuel netop nu. Det er nu, du skal sætte løg og hvidløg til næste sæson, ligesom dine tulipanløg skal i jorden, hvis din have skal være en farverig fest til foråret. Vi foreslår, at du tager familien med i haven og får en god weekend i haven.

Der skal også ryddes op efter sommeren. Bladene skal samles, skraldet skal køres væk. Snart bliver det blæsende og så kan det ikke nytte noget, at det hele ligger og flyder. Vi ved alle, hvor hårdt vejret er ved vores egendele, så det er nu det sidste arbejde skal ligges, for at vi kommer godt i hus inden vinteren.

EFTERLAD ET SVAR