Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste er nok enige om at vores klode meget gerne skulle have en fremtid, og at den skal holde til mange tusinde år endnu. De fleste er nok også klar over, at vores klima bliver udsat for et gevaldigt pres med CO2 udledning, stigende forurening, flere biler på vejene, større fabrikker, der alt sammen er med til at sætte et gevaldigt pres på vores kære moder jord.

I Danmark kommer rigtig meget af vores energi fra vindmøller, og ved nogle energiselskaber (et eksempel er Vindstød A/S) er man sågar sikker på, at man kun får sin strøm fra danske vindmøller, hvilket naturligvis er en meget miljørigtig og grøn måde at få sin strøm på. Vindstøds regnskaber viser desuden, at det er en god forretning at være grøn.

Canada træder i karakter

I USA er der en gigantisk CO2 udledning, og landet forurener langt mere end det burde, og det tegner ikke lyst til at får dem til at skære ned. Deres naboer mod nord Canada, har netop truffet et meget vigtigt valg.

De har nemlig valgt at deres kulkraftværker skal være lukket senest i 2030, da dette er en større del af planen om at begrænse deres drivhusgasser. Disse kulværker står for omkring 10% af hele landets udledning af drivgasser, og omregnet til eksempelvis biler, så svarer det til at man fjerner mere end en million biler fra vejene.

Canada gør dog i forvejen rigtig meget godt, og har både vandkraft, atomkraft, solkraft og vindenergi som deres primære kilder til energi og i alt kommer 80% af deres energi fra rene former.

Canada burde med andre ord være et forgangsland for rigtig mange, ikke mindst deres naboer lidt mod syd.

 

EFTERLAD ET SVAR