Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du skal nok mere eller mindre have boet under en sten i det sidste stykke tid, hvis du ikke har opdaget, da det er Black Friday i dag, hvilket også betyder at i dag er en af de største handelsdage, både online og for de fysiske butikker. Det har længe været årets største dag for butikkerne i USA, og her i landet er der også rigtig mange butikker, der har oplevet gigantiske opsving på denne dag.

Black Friday får dog også en del kritik af både forbrugere for butikker. Forbrugerne brokker sig over at tilbuddene langt fra er gode nok, og det er da heller ikke som i USA, hvor besparelserne ofte er på over 60 og 70%, mens det her i landet ofte er 20 og 30%. Samtidig brokker mange butikker sig over, at det ødelægger deres salg, at de skal sælge deres varer for billigt på denne ene dag.

Nogle butikker er helt med på konceptet og har sat deres varer ned med op til 70%, hvilket er den type besparelse mange af os forventer.

Her ses et ekempel på nogen der gør det rigtigt, Eurotoys der sælger legetøj online, giver op til 70% hvilket er det mange forventer.

skaermbillede-2016-11-25-kl-15-39-20

Her er et eksempel på nogen, der ikke er så imponerende i deres tilbud. 20% er ikke specielt imponerende i forbindelse med Black Friday.

skaermbillede-2016-11-25-kl-15-42-00

Mange dropper Black Friday

På grund af kritikken fra både butikker og forbrugere, er der kommet lidt af en modreaktion på fænomenet. Hvilket betyder, at der er rigtig mange butikker der IKKE har tilbud på denne dag, hvilket er at gå lidt mod strømmen.

Samtidig er der også en del forbrugere, der som en modreaktion har lavet en NBD – No Boy Day på mandag, hvor man ganske enkelt skal lade være med at købe noget som helst, hvilket butikkerne naturligvis også vil kunne mærke.

Hvordan denne dag udvikler sig i fremtiden, er spændende at se, men der er ingen tvivl om, at vi ikke har set toppen af hverken tilbuddene eller modreaktionerne.

EFTERLAD ET SVAR