Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Byggepladshegn er det høje hegn, som ofte befinder sig rundt om byggepladser. De fås i flere forskellige størrelser. De kan samles med solide beslag. De kan opsættes i gummifødder eller betonklodser. De kan udvides med låger eller porte til nem adgang eller kvalitetstilbehør, som gør hegnet mere solidt og sikkert – perfekt til at holde ubudne gæster ude af bestemte områder. Byggepladshegn kan – på trods af navnet – bruges til mange andre formål end kun lige til indhegning af byggepladser. Læs med her og bliv klogere på, hvad et byggepladshegn kan bruges til.

Hegn til byggepladser

Byggepladser indeholder i mange tilfælde dyrt udstyr i forskellige størrelser. Det kan være både store maskiner som blandt andet gravkøer eller det kan være mere lavpraktisk udstyr som for eksempel skruetrækkere, hammere og lignende. Det er udstyr, som arbejderne har brug for og som i mange tilfælde ikke bare kan låses inde – og transport frem og tilbage hver eneste dag tager tid, som ikke kan bruges på byggeprojektet. For at passe på udstyret, er det en god idé at investere i byggepladshegn, som holder hele pladsen sikker og fri for ubudne gæster. Det beskytter al udstyr fra både hærværk og tyveri.

Hegn til supermarkeder

Mange supermarkeder har varer stående udenfor – i mange tilfælde store eller omfattende varer, som ikke kan tages ind hver eneste aften inden lukketid. Det er ofte varer som bl.a. planter og tilbehør hertil. For at undgå at disse varer skal slæbes ind hver aften inden lukketid, benytter supermarkeder (og i mange tilfælde andre butikker også) sig af byggepladshegn til at hegne varerne inde. Det sikrer at der ikke bliver begået tyveri i løbet af natten.

Hegn til publikummer

Ved store arrangementer som for eksempel koncerter, cykelløb og festivaler, skal visse områder spærres af for uønskede gæster. Det kan for eksempel være afspærring til at holde uvedkommende gæster (uden billetter) ude. Her skal hegnet være stabilt og sikkert, så man ikke bare kan vælte hegnet omkuld. Det skal desuden have et såkaldt anti-climb-mønster, hvilket betyder, at det ikke skal være muligt at klatre over hegnet. Byggepladshegn er ideelt til dette formål, da de er meget stabile, sikre og ikke kan klatres over.

Mangler du et byggepladshegn, så kan du bestille dit næste byggepladshegn ved PIT Hegn lige her. De har et stort udvalg af både hegn, låger, porte og tilbehør, som kan tilpasses dit specifikke formål.

EFTERLAD ET SVAR