Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange oplever, at deres kabler og ledninger konstant slides ned og må erstattes med nogle nye. Det kan være fordi, kablerne og ledninger slides, når de trækkes hen ad jorden, når de ved et uheld bliver trådt på eller hevet ud af stikkontakten. Det er ikke ligefrem billigt, at skulle ud og have fat i nye kabler og ledninger, hver gang de går i stykker. En løsning på dette problem er en MiniConnect. En MiniConnect er en lille form for beholder, som du placerer i selve dit skrivebord, og hvor alle din kabler og ledninger så kan samles i den her beholder. På den måde er dine ledninger beskyttet fra alt form for slid, fordi de bare ligger inde i den her beholder, og derfor forlænger du deres levetid og sparer nogle penge den vej igennem.

Flere grunde til at anskaffe dig en MiniConnect

Udover at en MiniConnect beskytter dine kabler og ledninger, har produktet også mange andre fordele. Det minimerer eksempelvis rod på dit skrivebord, fordi alle kabler og ledninger gemmes væk. Når der er mindre rod på skrivebordet, og alle tingene ligger mere organiseret, oplever de fleste også et større overskud og en større lyst til at sætte sig og være produktive. Beholderen har desuden et meget moderne og tidsløst udseende, og derfor blender den godt ind i de fleste hjem uanset hvilken stil, der er i hjemmet. Størrelsen på en MiniConnect gør det også muligt at placere den i ethvert bord lige meget, om bordet er småt eller stort. Til sidst men ikke mindst har beholderen ingen forudbestemte kabler, så du kan bruge den til alt slags udstyr, og desuden er den utrolig nem at få installeret i dit skrivebord. Det eneste udstyr du skal bruge til at installere den er faktisk en boremaskine.

Køb din MiniConnect

Lyder en MiniConnect som noget for dig? Så kan du finde produktet og læse mere om det på NEETS.

EFTERLAD ET SVAR