Selvom de seneste 2 år pga. har været præget af hjemmearbejde som et resultat af diverse pandemi relaterede restriktioner, så er et kontor stadigvæk en central del af enhver seriøs virksomhed. Men, restriktionerne har dog belyst, at det kan være risikofyldt at være bundet af længerevarende lejekontrakter og at fleksibilitet og omstillingsparathed er centrale elementer i moderne virksomhedsdrift. Hvis du gerne vil høre mere om hvordan du kan leje kontor på den moderne måde, så har du fundet den rette artikel. Her vil du høre om konkrete ting, som du kan gøre, der uden tvivl vil stille din virksomhed i en bedre situation. Det hele starter med Kontorhoteller hos EasyOffice.

Fordelene ved et kontor hotel

Hvis du ikke ved hvad et kontorhotel er, skal du følge godt med nu. Grunden til, at Kontorhoteller hos Easyoffice er en god mulighed, er fordi den giver dig mere fleksibilitet og mindre risiko. Først om fleksibiliteten. Der kan være mange grunde til, at dine behov for kontorer kan skifte meget. De kan f.eks. skifte geografisk eller variere i antallet af kvadratmeter, som du har brug for. Med Kontorhoteller hos Easyoffice booker du, som navnet antyder, dit kontor som et hotelværelse – hvilket vil sige at tidshorisonten kan være kortere uden problemer for dig. Det vil også sige, at du har mange faciliteter til rådighed, som du ville have hos et traditionelt hotel, herunder spise- og køkkenarealer.

Stor risiko ved langvarige kontrakter

Hvis dine medarbejdere pludselig ikke mulighed for at benytte et kontor, men du har bundet dig i en lejekontrakt, står du i en træls situation. Dette vil betyde, at du kontraktmæssigt er bundet til en månedlig ydelse, som du ikke har behov for. Dette er økonomisk skidt for din virksomhed, men kan heldigvis imødekommes med denne nye løsning.

EFTERLAD ET SVAR