Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Indretningen er ikke bare en nærmest obligatorisk del af huset, det er også en mulighed for, at du kan vise din personlighed frem igennem boligen. Selvfølgelig ville boligen være ekstremt tom uden noget inventar, men der er ikke nogen grund til bare at tage det første, du ser, når du kan finde nogle møbler, der falder lige i din smag. Ved at kigge på nogle af de trends, der florerer inden for boligindretningsverdenen, kan du finde elementer og stilarter, som du synes er fede.

Mange synes, at den rustikke vej er den rigtige vej

Hvis du kigger efter en stilart, der er rigtig populær lige nu, kan du godt kigge efter den mere rustikke og industrielle måde at indrette på. Den er kendt fra bl.a. lejlighedskomplekser i New York, og arbejder indenfor de mørkere nuancer. Materialerne der ofte bliver brugt, er ting som træ og stål, altså materialer med et råt og rustikt udseende. Det kan du jo tage med i overvejelserne, når du shopper efter nyt inventar til dit hus.

Det modsatte er også meget populært

En anden måde der er rigtig populær at indrette på, er det stik modsatte af den rå, rustikke indretning. Det er nemlig den helt enkle og minimalistiske indretning, med lyse farver og simple materialer. Denne metode giver måske et mere poleret udtryk i indretningen, og giver udtryk for en helt anden personlighed, end den førnævnte rustikke indretning. En måde at indrette med den mere simple stil, indeholder også ofte træ, men træet bliver inkorporeret på en helt anden måde. Det er meget mere fint, som f.eks. en dagligstuesofa der er lavet af lyst, detaljeret træ. Det giver dig mulighed for at indrette på en helt anden måde og finde flere muligheder, som du synes ville se godt ud i din bolig.

EFTERLAD ET SVAR