Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man har mistet et familiemedlem, kan det være svært at overskue rydningen af det hjem – som nu er efterladt. Et dødsfald vækker mange følelser, og at fjerne inventaret som man har en tæt tilknytning til, kan være meget svært. Hvilket er derfor der er virksomheder, som tilbyder at gøre dette for de efterladte.

Når en bolig skal leveres videre

Når et familiemedlem ikke er her mere, er der i de fleste tilfælde en bolig som skal leveres videre, enten til et boligselskab – eller sættes til salg hos en mægler. Især levering til boligselskab kan være svær, da der er en leveringdato for, hvornår den skal stå tom – selvom det er en svær tid man går igennem.

At få hjælp til rydningen af et dødsbo, er derfor en kæmpe hjælp, da rydningen vil gå meget lettere frem, og man vil hurtigere kunne komme videre med boligen, og få lidt mere tid til at sortere tingene fra hos sig selv.

Ved du og familien hvad skal sorteres fra på forhånd, og har i overskuddet til at tage dette fra? Så er det klart en måde at gøre det på, og lade fagmanden tage det resterende inventar – som i ikke vil have med jer. Så sørger de for at få inventaret fjernet, og smidt ud.

Rengøringen skal også gøres

En anden ting som og skal gøres i en bolig efter et dødsfald, er rengøringen af boligen. I nogle tilfælde kræver det en ordentlig hånd, og lidt stærkere midler, end hvad man ellers er vant til. Det er derfor en god ide at lade professionelle rengøringsfolk gøre dette – så i får alle bakterier og urenheder væk fra boligen. Dette giver både gode forudsætninger for en overlevering af lejebolig, samt for hurtigere salg af boligen.

Har i brug for hjælp, så finder i hjælp til rydning og rengøring af dødsbo her.

EFTERLAD ET SVAR