Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det nye 5g er nu endelig nået til Danmark, og mange internetudbydere arbejder på højtryk på at få det ud til danskerne. Men er det i virkeligheden så farligt, som folk går og siger? For der er blevet sagt mange ting om 5g internet. Kan du stole på alt, der bliver sagt?

Sandheden bag facaden

Nej, du kan ikke stole på alt, der bliver sagt. Et godt tip er, at du bruger din logik, før du går ud og fortæller noget videre. Hvis der er noget, du er i tvivl om, så skal du enten ikke dele det, eller så skal du slå det op og have en ekspertkilde på det. Det gør dig nemlig til en pålidelig kilde.

Kan du få Autisme og Covid-19 af 5g internet?

Selvfølgelig kan du ikke få autisme eller Covid-19 af 5g internet. Autisme er en psykisk diagnose. Den er ikke smitsom. Covid-19 smitter gennem fysisk kontakt og luftgener – ikke gennem internet. Det her er ét af de punkter, hvor det er en god idé, at du bruger din logik og sunde fornuft.

Du kan godt komme ud for, at du bliver i tvivl om noget, men så er det vigtigt, at du spørger og er nysgerrig. Viden gør dig rigere. Viden giver dig en gave, du altid vil have med dig.

Kan du stole på 5g internet?

Du kan sagtens stole på 5g internet. Forskellen på 5g og 4g er hovedsageligt, at 5g er 20 gange hurtigere end 4g. Hvis du vil investere i 5g internet, så kan du kigge på https://www.relatel.dk/5g. Der kan du også læse noget om, hvordan 5g egentlig hænger sammen og fungerer i praksis. Du kan tilmed også se, hvilke mobiler 5g bliver udbudt til lige nu. Og bare rolig, du får altså hverken autisme, Covid-19 eller bliver grillet af 5g internet.

EFTERLAD ET SVAR