Har man ikke kendskab til de metoder, som der findes til renovering af faldstammer og afløb inde i en ejendom, er man måske ræd ved at få renovering igangsat. For er det ikke lig med, at alle rørene brydes op og rives ud, og at alle beboere i ejendommen kan forvente at få besøg af håndværkere, der efterlader et voldsomt byggerod? Nej, der findes skånsomme metoder til renovering af rørene.

Få afløbsrørene spulet, tørret og foret

Fx kan jobbet gøres uden de store kvaler ved brug af relining-teknik til faldstammer. Med adgang til et afløb bliver de eksisterende rør i første omgang spulet, så tørret og endeligt foret med plastik. På den måde er det muligt at give det gamle rørværk nyt liv, og derfor behøver de ikke fjernes i en mere eller mindre kostelig proces. Rør-relining kan endda udføres, uden støj af betydning sættes i omløb.

Istandsættelse af faldstammer? Find et firma inden for rørrenovering

I stedet for at lægge en beskyttende foring af plastik kan man også vælge at fore med en strømpe – det kan afhænge af konkrete forhold, hvad der er den rette løsning. Søger du nogen til at reparere en ejendoms faldstammer, skal du blot gå til et firma inden for rørrenovering som det, der er linket til ovenfor. Efterfølgende bliver der behov for en smule rengøring – det behøver du ikke selv udføre.

Rørrenovering med relining giver ikke det store byggerod

For det kan firmaet selvfølgelig gøre for dig. Når jobbet er udført, vil det nærmest ikke være til at ænse, at nogen har været forbi og fikset ejendommens afløb. For som sagt bliver der ikke det store byggerod. Kun på afløbenes kvalitet ville du kunne mærke, at noget er anderledes – for de er blevet dejligt rene, hvilket for en stund betyder færre tilstopninger. Og så er de på ny blevet dejligt tætte.

EFTERLAD ET SVAR