Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har måske lagt mærke til, at der gror alger på børnehavens eller skolens facade. Det kan have en grim kosmetisk effekt på bygningerne. Algerne kan dog nemt fjernes ved at kontakte professionelle, så de kan lave en algebehandling af facaderne. De professionelle kan fjerne algerne, så de skåner børnene og miljøet mest muligt. Dette er vigtigt, da der skal bruges kemikalier til at fjerne algerne på bygningens facade.  

Skån børnene og miljøet

Miljø og fødevareministeriet har fastsat bestemte love indenfor algerens, og derfor er det vigtigt, at der bruges nogle helt bestemte midler til at fjerne algerne. Det er nemlig vigtigt at børnene, bygningen og ikke mindst miljøet bliver skånet for farlig kemi. 

Det kan derfor være en stor fordel at få hjælp til algerens af professionelle. De har styr på, hvilke midler der må bruges til at fjerne algerne på bygningen. På den måde undgår du at få en bøde, og desuden udsætter du ikke børnene for farlig kemi. Du er desuden sikker på at få et flot resultat, når du vælger en professionel til arbejdet. Du sparer altså også tid, da du ikke selv skal stå og fjerne algerne.    

En god algebehandling 

Der kan både gro alger på facader, fliser, tage og skilte. Dette kan være med til at ødelægge det ydre indtryk af daginstitutionen. Det ser ikke pænt ud når skiltene op til børnehaven er helt tilgroede af grønne alger. Det kan også være, at algerne gør fliserne glatte i børnehaven. Dette kan være et stort problem, når børnene løber rundt og leger udenfor. I værste fald kan børnene blive bange og utrygge ved at lege udenfor. 

Det kan derfor være en god idé at kontakte professionelle, som kan hjælpe med algerens, så de kan gøre daginstitutionen til at attraktivt sted for børnene at lege.     

EFTERLAD ET SVAR