Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange ting at være opmærksom på, når man skal i gang med det at renovere. Man kan komme langt, så længe man har et par dygtige håndværkere til rådighed, men der er også vigtigt at lægge en fornuftigt plan. For eksempel er det en god idé for dig at overveje, hvilken årstid det giver bedst mening at renovere, og her er foråret et rigtig oplagt bud. Der er varme i luften og tid til rådighed, så hvis du går og pønser på et renoveringsprojekt, er forårsmånederne det perfekte tidspunkt til at sætte det i gang.

Trænger du til et nyt tag?

Hvis du skal have lagt nyt tag, skal du heller ikke tøve med at sætte det i gang om foråret. Ombygninger i den størrelsesorden er nemlig sjældent sjove at fortage i vinterkulde eller efterårsblæst, så derfor kan du med fordel starte, når det er blevet lidt varmere i vejret. Hvis du går og er i tvivl om, hvilken type tag du skal vælge, så kan du for eksempel overveje et ståltag, som netop er karakteriseret ved at være relativt billigt, samtidig med at der er styr på kvaliteten. Du kan læse mere om ståltage på https://www.dansktagbyg.dk/staltag.

Udskiftning af vinduer

Nogle gange er det nødvendigt at få udskiftet boligens vinduer, og det er også rigtig godt at få gjort om foråret. Når ruderne skal skiftes, kan du måske også gøre dig nogle overvejelser omkring bæredygtighed i din bolig. Det er nok ikke muligt for dig fuldstændig at undgå et energitab gennem vinduerne, men der findes nogle vinduestyper, der er bedre til at holde på energien end andre. Du kan for eksempel investere i en såkaldt energirude, der er kendetegnet ved at være opbygget som en termorude, hvor et eller flere af glassene er lavet i energiglas. Det er både en fordel for jordens klima og din varmeregning.

EFTERLAD ET SVAR