Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gallerivæggen, også kaldet fotovæg, er meget populær og er bestemt her for at blive! I denne guide har vi samlet nogle tips til, hvad du skal tænke på, når du vil oprette et mesterværk. Hvordan tilpasser du gallerivæggen til rummets geometri? Hvilke motiver og rammer passer sammen? Hvordan lægger du billederne sammen på den bedste og nemmeste måde? Vi har alle svarene!

Forberedelse – Find inspiration

Det første trin er at finde din personlige stil og beslutte, hvad du kan lide. Et praktisk tip er at tjekke forskellige arrangementer og layoutforslag, som andre har lavet. På den måde kan du bedre finde ud af, hvilket arrangement du vil have, og hvilke flotte plakater du ønsker. Størrelsen og stilen på fotovæggen bestemmes ofte af, hvor den er placeret. Stående rammer kan placeres pænt på en billedskinne eller kommode, du kan med fordel placere rammer mod væggen og blande dem med ornamenter for at danne et smukt stilleben. Hvis rammerne hænges over et møbel, såsom en sofa i stuen, får du en god balance ved at starte fra bredden på møblerne og centrere rammerne ovenfor. En retningslinje er at hænge plakaterne, så de er længere væk fra loftet end møblerne nedenfor. For at opnå den bedste balance skal afstandene mellem rammerne være baseret på de møbler, den hænger over.

Find de rigtige plakater og kom i gang!

For at lette dette trin kan du finde forskellige modeller til opstillingen af plakaterne. På den måde kan du allerede inden du begynder at banke i væggen, se hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Du kan også selv komponere en fotovæg, der er ingen regler for, hvad der passer til din egen stil. Et godt tip er imidlertid at starte fra en lige bund eller top eller fra en større plakat i midten og placere mindre plakater rundt om det.

EFTERLAD ET SVAR