Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der var noget der virkelig gik op for danskerne i 2019 så var det at gaming også kan være folkeligt og ikke længere bare er noget der bliver dyrket i små mørke kældre langt ud på natten fyldt med energidrik og chips. Med Astralis fremkommen på kanaler der kan sendes i fjernsyne ser det gået op for den almene dansker at det her er også noget man sagtens kan nyde at se på selvom man ikke selv spiller det, meget ligesom fodbold er i dag.

Hvis du er blevet nysgerrig på gaming kan det være at det også er noget du kunne tænker dig at give dig i kast med. Det handler bare om at gå all-in og kaste sig fuldt ind i det.

Hvis du efter nogle timer foran skærmet kommer til at mærke at du har ondt i øjnene, kan det være at du skal have fat i et par gamerbriller. Det kan være hårdt for øjnene at sidde flere timer foran en skærm samtidig med at man er meget koncerteret om hvad der foregår.

Gaming er blevet meget stort henover hele verden og det er blevet meget mere acceptabelt at sige at man er gamer. Førhen blev det meget forbundet med at man sad derhjemme og aldrig kom ud og socialiserede men sådan forholder det sig slet ikke længere. Der er mange mennesker der afstresser meget i deres hverdag gennem gaming. Folk får nye bekendtskaber ved gaming og pludselig kan man få venner i hele verden.

Der er mange forskellige spil man kan vælge at dykke ned i når man er kommet ind i gaming. Hvis du er blevet interesseret ved at se Astralis drengene vinde store turneringer er det selvfølgelig oplagt at samle Countre Striker op. Det er et umiddelbart simpelt skydespil hvor du bare skal skyde dine modstandere. Dog er der meget taktik og strategi under som du vil lære løbende.

EFTERLAD ET SVAR